iPhone

iPhone 6s kutuları ve roze altın rengi görüntülendi

iphone6skutu

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus 25 Eylül’de ABD, Almanya, Avustralya, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Hong Kong, Japonya, Kanada, Porto Riko, Singapur ve Yeni Zelanda’da satışa çıkacak. 12 Eylül’de ön sipariş alınan cihazlar da yavaş yavaş gönderime hazırlanıyor. İşte tam da bu aşamada iPhone 6s’nin kutusu ve roze altın rengi modeli fotoğraflanmış.

iPhoneros Çin’deki kaynaklarından yukarıda gördüğünüz iPhone 6s kutularının fotoğrafına ulaşmış. Fotoğrafta Apple’ın tanıtım görsellerinde olduğu gibi her renk için ayrı bir duvar kağıdı kullandığı görülüyor. Ayrıca bu duvar kağıtları iPhone 6s’e özel olan dinamik duvar kağıtları.

rozealtin6s

iPhone 6s kutularının yanında Feng de roze altın rengi modelin fotoğraflarını yayınlamış. Etkinlik sırasında dikkatimizi çeken fakat daha önce hiç bir “s” modelinde olmadığı için üzerinde fazla durmadığımız bir nokta da göze çarpıyor: iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın arkasındaki iPhone yazısının hemen altında “s” harfi bulunuyor. Bu sayede roze altın rengi dışındaki iPhone 6s modelleri de iPhone 6’dan ayırt edilebilir.

Geçtiğimiz sene iPhone 6’nın ilk satışa çıktığı 19 Eylül’den tam bir hafta sonra cihazın ülkemize geldiğine tanıklık etmiştik. Eğer Apple iPhone 6s’de de geçen yılki gibi davranırsa cihaz 2 Ekim’de Türkiye’de satışa sunulabilir. 2 Ekim olmasa bile iPhone 6s’nin Ekim ayı içinde ülkemize gelmesine kesin gözüyle bakıyoruz.