iPhone

İlk iPhone 6s siparişleri yola çıktı

iphone6s

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini ön siparişle satın almış olan kullanıcılar bir süredir Apple’ın sitesinde Gönderime Hazırlanıyor yazısını görmekteydi. Şimdi de bazı kullanıcılara  yeni telefonlarının Çin’den yola çıktığı ve yeni modellerin mağazalara da geleceği 25 Eylül’de ellerinde olacağı bilgisi gelmiş.

Apple kargo şirketleriyle ellerine erken geçen cihazları yeni iPhone’ların çıkış tarihine kadar teslim etmemeleri konusunda anlaşsa da her yıl birkaç şanslı kullanıcı yeni iPhone’a erken kavuşmakta. Ancak bu yıl New York City ve Philadelphia’daki kullanıcılar kötü bir sürprizle karşılaşabilir. UPS, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın kullanıcılarla buluşacağı 25 Eylül günü Papa Fransis’in ziyaretinden dolayı bu şehirlerdeki belirli bölgelere güvenlik gerekçesiyle teslimat yapmayacağını duyurmuş.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus 25 Eylül’de ABD, Almanya, Avustralya, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Hong Kong, Japonya, Kanada, Porto Riko, Singapur ve Yeni Zelanda olmak üzere toplam 12 ülkede kullanıcılarla buluşacak. Yeni iPhone’ların Ekim ayında ülkemize geleceğini tahmin ediyoruz.