Apple Store Uygulamalar

Apple’ın Eğitim için Profesyonel Uygulama Paketi Türkiye’de satışa sunuldu

Apple, ABD’de satışa sunduğu ve Türkiye de dahil olmak üzere diğer ülkelerde de satışa sunacağını söylediği Eğitim için Profesyonel Uygulama Paketi Türkiye eğitim mağazasında satışa çıktı. Apple bu paketi şu anda yalnızca 35 ülkede satmakta.


Ayrı ayrı alındığında 2177,95 TL’ye gelen uygulamaların yer aldığı paketin Türkiye fiyatı 899,99 TL. Eğitim için Profesyonel Uygulamalar Paketinin içeriği ve uygulamaların tek başına alındığındaki fiyatları şöyle:

Final Cut Pro X (999,99 TL)

Final Cut Pro X, profesyonel video düzenlemeye büyük bir yenilik getiriyor. Güçlü medya düzenleme özellikleri, dosyalarınıza hızla göz atmanızı, etiket eklemenizi ve onları filtrelemenizi sağlıyor. Magnetic Timeline, günümüzde tamamen dijital hale gelmiş olan iş akışlarına göre tasarlanmış, özelleştirilebilir yerleşim düzenleri ve yenilikçi düzenleme araçları sunuyor. Final Cut Pro X, macOS ve en yeni Mac donanımlarına göre optimize edildi. Bu sayede, taşınabilir ve masaüstü sistemlerde olağanüstü performansın keyfini çıkarabilirsiniz.

Logic Pro X (699,99 TL)

Logic Pro X, muhteşem müzikler yaratmak için ihtiyacınız olan her şeyi size sağlayan gelişmiş bir müzik prodüksiyonu uygulaması. Drummer, Flex Pitch, Smart Controls ve MIDI eklentileri gibi yenilikçi özellikler ve büyük bir ses arşivi sunan Logic Pro X, profesyonel kalitede parçalar bestelemeyi, kaydetmeyi, düzenlemeyi ve mikslemeyi kolaylaştırıyor.

Motion 5 (184,99 TL)

Final Cut Pro X için etkileyici 3D animasyonlar, akıcı geçişler ve gerçekçi efektler oluşturmak amacıyla bu hareketli grafik aracını kullanın.

Compressor 4 (184,99 TL)

Final Cut Pro X’e kodlama için yardımcı olan bu uygulama, çıkış ayarlarını değiştirmenizi, dağıtılmış kodlamayı daha hızlı yapmanızı ve eserlerinizi kolayca iTunes Store’a eklemenizi sağlar.

MainStage 3 (107,99 TL)

MainStage, Logic Pro’dan istediğiniz sesleri alıp konser sahnesine taşımanızı sağlayan bir canlı performans uygulamasıdır. Birbirleri arasında kolayca geçiş yapabileceğiniz klavye, gitar ve vokal efektleriyle şarkı listenizi oluşturun. Ve en sevdiğiniz kumanda aygıtını kullanarak çok sayıda farklı ses çeşidiyle müzik yapın.

Apple, Profesyonel Uygulama Paketi’ni satın aldıktan sonra Mac App Store’da kullanabileceğiniz içerik kodlarının yer aldığı bir mail alınacağını ve kodlar genellikle bir iş günü içinde gönderilirken bazı durumlarda bu sürenin uzayabileceğini belirtiyor.