macOS Uygulamalar

iTunes Remote uygulaması Koyu Mod ve macOS Catalina desteğine kavuştu

macOS Catalina güncellemesiyle birlikte iTunes’un Apple Music, Apple TV ve Podcast’ler uygulamalarına bölünmesi sonucunda bu sürümü kullananlar için işlevini yitiren iTunes Remote uygulaması 4.5 sürümü ile sonunda macOS Catalina desteğine kavuştu.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan macOS Catalina 10.15.2 güncellemesiyle birlikte Apple Music ve Apple TV uygulamaları için iTunes Remote desteği eklenmişti. iTunes Remote uygulamasının güncellenmesiyle birlikte macOS Catalina 10.15.2 sürümünü kullananlar için Apple Music ve Apple TV uygulamalarını iPhone ve iPad ile kontrol etmek mümkün hale geldi.

iTunes Remote uygulamasına bu güncellemeyle birlikte macOS Catalina desteğinin yanında iOS 13 ile gelen Koyu Mod desteği de eklendi. Böylece artık Koyu Mod açık olduğunda iTunes Remote sisteminizin geri kalanıyla uyumlu bir görünüme sahip olacak.

Bilgisayarınızdaki iTunes, Apple Music ve Apple TV uygulamalarını kontrol etmek için kullanabileceğiniz iTunes Remote uygulamasını App Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.