Apple TV Apple Watch iPad

Apple Watch etkinliği için Şubat ayı dedikoduları

iGen’in iddiasına göre Apple Şubat ayı sonunda Apple Watch’ı ve yeni MacBook Air’ı tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlik için 24 Şubat tarihini de veren sitenin dedikodular konusunda başarılı bir geçmişi bulunuyor.

Fakat bu dedikoduların ardından 9to5Mac kaynaklarının bu iddiaları yalanladığını yazdı. Yeni bir tarih vermemesine karşın Apple’ın Apple Watch’ın piyasaya çıkışından önce bir etkinlik düzenlemesinin büyük bir olasılık olduğunu belirtti. Bu durumda da daha önce konuşulduğu gibi Mart ayı öne çıkıyor.

Apple’ın etkinlik tarihine baktığımızda en son 2006 yılında Şubat ayında bir etkinlik düzenlenmiş. Bunun dışında Apple Mart ayındaki son etkinliğini iPad 3’ün ve 3. nesil Apple TV’nin tanıtıldığı 2012 yılında düzenledi.

Nisan ayında satışa sunulacağı açıklanan ve zaten geçtiğimiz eylül ayında yüzeysel de olsa tanıtılmış olan bir ürün için iki ay önceden etkinlik düzenlenmesi açıkçası olası gelmiyor. Ancak Apple’ın Apple Watch etkinliğinde tanıtmasını beklediğimiz yeni MacBook Air ve başka olası ürünler için ayrı bir etkinlik düzenlemesi de söz konusu olabilir.