Mac macOS

iTunes 12.2 yayınlandı

Apple Music’i Mac ve Windows kullanıcılarına sunacak olan iTunes 12.2 güncellemesi yayınlandı. Mac App Store’un “Güncellemeler” sekmesinden yükleyebileceğiniz güncellemenin içeri şöyle:

  • Sizin İçin. Müzik beğenilerinize göre size özel seçilmiş, seveceğiniz liste ve albüm önerileri alın. Ne kadar çok dinlerseniz, Sizin İçin bölümü o kadar iyileşir.

  • Yeni. Müzik editörlerimiz tarafından elle seçilmiş en iyi yeni müzikleri keşfedin. Egzersiz gibi aktiviteler için yaratılmış karmaları inceleyin veya çeşitli türlerde elle oluşturulmuş harika listeler bulun. Apple Music ile her zaman her duruma uygun mükemmel müziğe sahip olursunuz.

  • Connect. Favori sanatçılarınızla bağlantı kuracağınız tek bir yer. Favori sanatçılarınızın paylaştığı düşünceleri, fotoğrafları, müzikleri ve videoları görün. Sanatçının herhangi bir gönderisine yorum yapabilir veya gönderiyi beğenebilirsiniz; sanatçı da size doğrudan yanıt verebilir.

  • Beats 1. Dünyanın çeşitli şehirlerinden canlı yayın yapan Beats 1’ı dinleyin. Müziklerin, söyleşilerin, özel radyo şovlarının ve müzik dünyasında olup bitenlerin en iyilerinin keyfini çıkarın. Beats 1 – dünya çapında ve her zaman yayında.

  • Apple Music Radyo. Radyo tamamen yeniden tasarlandı. Müzik uzmanlarımızın duyduğunuz her parçayı elle seçtiği Öne Çıkan İstasyonlar’ı dinleyin. Veya herhangi bir sanatçıdan veya parçadan yeni bir istasyon başlatın. Ayrıca, Son Çalınanlar ile favori istasyonlarınıza çabucak dönmek artık çok kolay.

  • Müziklerim. iTunes satın alımlarınız, CD’lerden aktardığınız parçalar ve şimdi Apple Music parçaları da dahil olmak üzere tüm müziklerinizi tek bir yerde bulun.