iPhone

iPhone 7 tanıtımı öncesi son sızıntılar

Apple’ın iPhone 7’yi tanıtmasına bir kaç saat kalmışken sızıntılar devam ediyor. Bu son sızıntıda yeni flaş, SIM çekmecesi ve siyah renk seçeneği görülüyor.

4-LED-flas

iPhone’lar iPhone 5s’den beri 2 LED’den oluşan True Tone flaş kullanıyordu. Apple iPhone 7 ile birlikte 4 LED’li flaş kullanmaya başlayacak gibi görünüyor. Bu sayede yeni iPhone’un daha başarılı bir True Tone flaşa sahip olacağı düşünülüyor.

iphone-7-sim-cekmecesi

Özellikle iPhone 6s ile birlikte iPhone’lar suya daha dayanıklı hale gelmişti fakat Apple bunu resmi olarak belirtmedi, iPhone 7’nin suya dayanıklılığı belgelenmiş ilk iPhone olması bekleniyor. Cihazın ilk nesil Apple Watch gibi IPX7 derecesine sahip olacağı düşünülüyor.

iphone-7-siyah

iPhone 7 ile ilgili uzun süredir konuşulan bir dedikoduysa renk seçenekleriydi. Daha önce siyah renk iPhone 7’ye ait olduğu iddia edilen SIM çekmecesini görmüş olsak da bu sızıntı cihazın tamamını gördüğümüz ilk siyah renk sızıntısı.

Apple’ın iPhone 7 ve Apple Watch 2 modellerini tanıtacağı etkinlik bu akşam Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak ve Apple tarafından canlı yayınlanacak.