Apple Watch

Apple Watch Series 1 ve Apple Watch Series 2 arasında ne fark var?

apple-watch2-swimming

Apple, Apple Watch’un ikinci nesil modelleri olar Apple Watch Series 1 ve Apple Watch Series 2 arasındaki farkı şöyle anlatıyor:

  • Apple Watch’un tüm özelliklerine sahip olmasının yanı sıra Apple Watch Series 1, çift çekirdekli yeni işlemcisiyle daha hızlı performans sunuyor. Sıçramalara karşı dayanıklıdır fakat su geçirmez değildir. Yani egzersiz yaparken, yağmurda yürürken veya ellerinizi yıkarken takıp kullanabilirsiniz ancak suya daldırmanızı önermiyoruz. Apple Watch Series 1, alüminyum kasa seçenekleri ve watchOS’un en yeni sürümüyle geliyor.
  • Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 1’in tüm özelliklerinin yanı sıra bazı ek özelliklere de sahip: 50 metreye kadar suya dayanıklı olması, yüzerken de saatinizi güvenle takabileceğiniz anlamına geliyor. Yerleşik GPS’i sayesinde, iPhone’unuz yanınızda olmasa bile hız, mesafe ve konum bilgilerini doğru biçimde sunuyor. Ve 2. nesil ekranı, Apple’ın bugüne kadar ürettiği en parlak ekran. Apple Watch Series 2; alüminyum, paslanmaz çelik veya seramik kasa seçenekleriyle geliyor ve watchOS’un en yeni sürümüne sahip.