iPhone

iPhone 7 Plus ile az ışıkta çekilmiş fotoğraflar

Tim Cook, Sports Illustrated’ın ardından ESPN tarafından iPhone 7 Plus ile çekilmiş fotoğrafları da paylaştı. ESPN fotoğrafçısı Landon Nordeman tarafından Amerika Açık Tenis Turnuvasında çekilen fotoğraflar arasında iPhone 7 Plus’ın az ışıktaki yeteneklerini gösteren bir kaç fotoğraf da yer alıyor.

iphone_7_plus_espn

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri arasındaki fark önceki yıllara göre çok daha fazla. iPhone 6 ve iPhone 6s modellerinde 4.7 ve 5.5 inçlik modeller arasındaki boyut dışında en ciddi fark küçük modelde OIS (optik görüntü dengeleme) bulunmamasıydı. Bu sene iPhone 7 OIS özelliğine kavuşurken iPhone 7 Plus çift lensli kamerasıyla yine bir adım öne geçti.

iPhone 7 Plus’ın çift lensli kamera sisteminin 2 kat optik yakınlaştırmanın yanısıra daha düzgün dijital yakınlaştırma sunduğu da iddia ediliyor. Bu yıl yayınlanacak bir güncellemeyle kamera uygulamasına iPhone 7 Plus’ın yine çift kamerasından faydalanan ve alan derinliği efektine sahip portreler çekebilmesini sağlayacak bir Portre modu eklenecek.