iPhone

İlk müşteri iPhone 7 Plus yerine iPhone 7 almak zorunda kaldı

apple-iphone7

Birçok ülkede 16 Eylül’de satışa sunulan ve sunulacak olan iPhone 7 modelleri için Apple mağazalarına gelen ilk müşteri saat farkından dolayı Sidney, Avustralya’dan çıktı.

Beş öğrencinin Çarşamba gününden beri sırayla beklediği ve simsiyah renk iPhone 7 Plus almak istedikleri öğrenildi. Ancak Apple’ın dün yaptığı açıklamada bütün renkteki iPhone 7 Plus ve simsiyah renk iPhone 7 modellerinin stoklarının tükendiği ve ilk gün gelecek müşterilere bu seçeneklerin sunulamayacağı belirtildi.

İstedikleri simsiyah iPhone 7 Plus’ın alamayan öğrencilerin her biri bunun yerine iki adet iPhone 7 aldı. Ayrıca Apple mağazası yetkilileri bu öğrencilere $100 değerinde Apple hediye kartı verdi.

iPhone 7 bugün Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, İrlanda, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Porto Riko, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık ve ABD’de satışa çıkıyor.