Apple TV Apple Watch iPad iPhone iPod Mac Uygulamalar

Apple Destek uygulaması Türkiye App Store’unda yayınlandı

Apple, kullanıcılarına daha kolay hizmet verebilmek için Kasım ayında Hollanda’da denemeye başladığı Apple Destek uygulamasını Türkiye App Store’unda da yayınladı. Bu uygulama ile iOS aygıtlarını kullanarak destek ekibiyle görüşmek veya teknik servislerden randevu almak mümkün oluyor.

Apple Destek uygulamasına Apple kimliğiniz ile giriş yaptığınızda bu kimlikle eşleştirilmiş aygıtlarınızı görebiliyorsunuz. Bu aygıtların ayrıntılarını görüntüleyerek garanti durumu, seri numarası gibi bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

Bu uygulamada seçtiğiniz Apple aygıtınızla ilgili listelenen sorunlardan birini seçerek destek ekibine bağlanabiliyor ya da bu konu için yetkili teknik servislerden randevu alabiliyorsunuz. Eğer seçtiğiniz soruna ait bir destek makalesi bulunuyorsa uygulama size bunu öneriyor ve sorunu destek ekibiyle veya teknik servisle görüşmeden de çözmek mümkün olabiliyor.

Yetkili servis randevusu aldığınızda Apple Destek uygulaması size Gelmeden önce yapmanız gerekenler başlığı altında randevuya hazırlık için yapmanız gereken işlemleri listeliyor.

Apple Destek uygulaması App Store’dan ücretsiz indirilebilir.