Apple Watch iPad iPhone Mac Uygulamalar

Apple’dan erişilebilirlik özelliklerini öne çıkaran Herkes için tasarlandı video serisi

Apple, cihazlarının erişilebilirlik özelliklerini öne çıkaran bir video serisi yayınladı. Apple Watch, iPhone, iPad ve Mac aygıtlarının yanı sıra HomeKit aksesuarları sayesinde de engellerin ortadan kalktığı hikayeleri konu alan seri yedi videodan oluşuyor.

Carlos, metal grubu Distartica’nın vokalisti, bateristi ve halkla ilişkiler yöneticisi. iPhone’da VoiceOver ve Ekran Perdesi özelliği sayesinde, ekranını tamamen karartarak araç çağırabiliyor, fotoğraf çekebiliyor ve grubunun yeni çıkan albümüyle ilgili haberleri herkese ulaştırabiliyor.

VoiceOver hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ian, doğaya ve kuşlara tutkuyla bağlı. iPhone’da Siri ile kuş sesleri dinleyebiliyor veya FaceTime üzerinden arkadaşlarıyla sohbet ediyor. Ayrıca Anahtarla Denetim sayesinde mükemmel şelale fotoğrafları çekiyor.

Anahtarla Denetim hakkında daha fazla bilgi edinin.

App Store’da iBird uygulamasına göz atın.

Meera, ince bir espri anlayışına sahip futbolsever bir genç. Arkadaşları ve ailesiyle konuşmak, bazen de zekice esprilerini onlarla paylaşmak için iPad’deki TouchChat uygulamasını kullanıyor.

App Store’da TouchChat uygulamasına göz atın.

Andrea, hemşirelik bölümünde öğrenci ve bir engelli hakları savunucusu. Apple Watch’unu kullanarak tekerlekli sandalye antrenmanlarını kaydediyor ve başarılarını arkadaşlarıyla paylaşıyor.

Apple Watch’un erişilebilirlik hakkında daha fazla bilgi edinin.

Patrick, müziğe ve mükemmel yemeklere tutkuyla bağlı bir DJ ve prodüktör. VoiceOver sayesinde evdeki stüdyosunda Logic Pro X ile, mutfakta da TapTapSee uygulamasıyla kendini ifade etme özgürlüğüne sahip.

Patrick’in ChrisMix Radio’da sunduğu radyo programını dinleyin.

VoiceOver hakkında daha fazla bilgi edinin.

App Store’da Logic Pro X uygulamasına göz atın.

App Store’da TapTapSee uygulamasına göz atın.

Bir ortaokulda müzik grubu ve koro direktörü olan Shane, sınıfta Made for iPhone işitme cihazlarını kullanarak her bir notayı duyabiliyor.

Made for iPhone işitme cihazları hakkında daha fazla bilgi edinin.

App Store’da Essential Elements uygulamasına göz atın.

Todd, bir teknoloji danışmanlığı şirketinin CEO’su ve kuadripleji topluluğunun öne çıkan üyelerinden biri. Siri, Anahtarla Denetim ve Ev uygulaması sayesinde evinin kapısını açabiliyor, ışıklarını ayarlayabiliyor ve partiler için çalma listeleri oluşturabiliyor.

Siri hakkında daha fazla bilgi edinin.

HomeKit ile uyumlu ürünler hakkında daha fazla bilgi edinin.

Schlage Sense Akıllı Kilit’e göz atın.