Aksesuarlar

iPhone 11 modelleriyle uyumlu kılıflar Apple Türkiye mağazasına eklendi

Apple, iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerini ülkemizde 18 Ekim’de satışa sunacağını açıklamıştı. Bugün yeni iPhone modellerinin Türkiye fiyatlarını da açıklayan Apple, bu modellerle uyumlu kılıflarını da Apple Türkiye mağazasına ekledi. iPhone 11 modelleriyle uyumlu Apple kılıfları henüz ülkemizde satışa sunulmadı ancak fiyatları açıklandı.

Apple’ın ilk kez geçen yıl iPhone XR için ürettiği şeffaf kılıf bu yıl bütün iPhone 11 modelleri için satışa sunuluyor. Apple’ın şeffaf kılıfının Türkiye fiyatı ₺299 olarak belirlenmiş.

Her yıl görmeye alışık olduğumuz Apple’ın silikon kılıfları bu yıl da bütün modeller için üretiliyor. iPhone 11 modeli için silikon kılıf yalnızca beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip. iPhone 11 Pro modelleri için sunulan silikon kılıf ise daha fazla renk seçeneğine sahip. Mandalina, çam yeşili, alaska mavisi, kum pembesi, gece mavisi, beyaz, siyah ve kırmızı olmak üzere sekiz renk seçeneği bulunan iPhone 11 Pro silikon kılıfının kırmızı renginden elde edilen gelirin bir bölümü her zaman olduğu gibi AIDS ile mücadeleye aktarılıyor. Apple’ın silikon kılıflarının Türkiye fiyatı ₺299.

Apple’ın deri kılıfları yalnızca iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri için üretiliyor ve iPhone 11 kullanıcılarına bu seçenek sunulmuyor. iPhone 11 Pro deri kılıflarının mayer limon, orman yeşili, gece mavisi, klasik kahve, siyah ve kırmızı olmak üzere altı renk seçeneği bulunuyor. Bu kılıfların da kırmızı renginden elde edilen gelirin bir bölümü AIDS ile mücadeleye aktarılıyor. Apple’ın deri kılıflarının Türkiye fiyatı ₺379.

Apple’ın ilk olarak iPhone X için ürettiği deri folyo kılıf bu yıl da iPhone 11 ve iPhone 11 Pro sunuluyor. Kapağı açıp kapatarak iPhone’u uyandırıp uyutma imkanı sunan kılıf ihtiyacınıza bağlı olarak cüzdan işlevi de görebiliyor. Patlıcan moru ve siyah renk seçeneklerine sahip bu kılıfın Türkiye fiyatı ₺999.