iPhone

Selena Gomez’in yeni şarkısının klibi tamamen iPhone 11 Pro ile çekildi

Selena Gomez hayranlarının 4 yıldır beklediği yeni albüme ait ilk şarkısının klibi yayınlandı. Bu klibi özel kılan şey ise tamamen iPhone 11 Pro ile çekilmiş olması. “Lose You to Love Me” adındaki şarkının klibinden bir kesit Apple’ın YouTube hesabından da paylaşıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=zgJMrgDABAY

Apple’ın videosunda klibin ayrı ekipmanlar ve yazılım kullanılarak çekildiği belirtiliyor. Klibin kamera arkası görüntülerinde de kullanılan ekipmanların çok da karmaşık olmadığı görülüyor.

Klibin tamamen iPhone 11 Pro ile çekilebilmesi önemli olsa da stüdyo ortamında çekilen klipte iPhone ile çekilmesine şaşılacak pek de bir şey bulunmuyor.

YouTuber Jonathan Morrison da bu klibin yayınlanmasının ardından daha önce kendi çektiği ve iPhone 11’in kamerasını daha başarılı bir şekilde gösteren klibi hatırlattı.

Terror Jr’ın henüz yayınlanmayan “Straight From The Bottle” şarkısı için çekilen klipte yalnızca iPhone 11 modeli ve ucuz bir iPhone tutucu kullanılıyor. Bu şekilde iPhone 11’in kendi donanımını yeteneklerini daha iyi gösteren klibi çekmek için Filmic Pro yazılımı ve düzenlemek için de Final Cut Pro kullanılmış.