AirPods

Yeni AirPods modelleri ne zaman çıkacak?

Son haftalarda birçok AirPods modeliyle ilgili kafa karıştıracak derecede sızıntılar gelmeye başladı. Peki hangi model ne zaman çıkacak?

AirPods Studio ve AirPods X gibi yeni çıkacak AirPods modellerinin yanında üçüncü nesil AirPods ve ikinci nesil AirPods Pro da bekleniyor. Bu modeller hakkında bilinenleri ve tahmini çıkış tarihlerini bir araya topladık.

AirPods Studio

Daha önce dedikodu seviyesinde olan Apple’ın kulak üstü kulaklığıyla ilgili en önemli sızıntı 9to5Mac’in iOS kodunda bu kulaklığa ait ikonları bulmasıyla geldi.

AirPods Studio olarak adlandırılacağı ve $349 olacağı iddia edilen kulaklığın otomatik oynatma ve duraklatma, kulak algılama ve aktif gürültü engelleme gibi özelliklere sahip olacağı belirtiliyor.

AirPods Studio üretiminin başladığı ve bu yaz tanıtılabileceği söylense de bu modelin sonbahara sarkma olasılığı da var.

AirPods Studio’nun Türkiye fiyatı 2300 TL civarında olabilir.

AirPods X

AirPods X modelinin de BeatsX tarzı bir tasarıma sahip olması bekleniyor. $200 fiyata sahip olacağı söylenen AirPods X’in Eylül veya Ekim gibi, büyük ihtimalle iPhone etkinliğiyle tanıtılacağı düşünülüyor.

AirPods X modelinin Türkiye fiyatı 1400 TL civarında olabilir.

AirPods (3. nesil)

Mevcut ikinci nesil AirPods modelinin yerini alacak üçüncü nesil AirPods’un 2021’in ilk yarısında üretime başlayıp tanıtılması bekleniyor. Donanımında çeşitli değişiklikler öngörülen AirPods’un dış görünüşünde bir değişiklik olup olmayacağı şu an için bilinmiyor.

İkinci nesil AirPods modelleri ülkemizde normal şarj kutusuyla 1099 TL, kablosuz şarj kutusuyla 1399 TL fiyatlarla satılıyor. Üçüncü nesil AirPods’un fiyatlarında da pek bir değişiklik olmayacaktır.

AirPods Pro (2. nesil)

İkinci nesil AirPods Pro’nun da 2021 sonu veya 2022 başında tanıtılacağı düşünülüyor. Bu model hakkında başka bir bilgi bulunmuyor.

Ekim 2019’da satışa çıkan mevcut AirPods Pro modeli ülkemizde 1899 TL’ye satılıyor.