Uygulamalar

Apple Arcade’e özel SüngerBob oyunu geliyor

İlk kullanıma sunulduğu zamanlarda eklenen toplu oyunların ardından Apple Arcade’e her hafta bir yeni oyun ekleniyor. Apple Arcade Twitter hesabından atılan tweet’e göre yarın çıkacak bu haftanın oyunu SpongeBob: Patty Pursuit olacak.

Oyunla ilgili şu anda çok fazla ayrıntı verilmese de Plankton’un Yengeç Burger formülünü çaldığını, Patrick, Sandy ve Squidward’u kaçırdığını görüyoruz. Oyunun sloganı olarak “Run to the rescue” kullanılıyor, bu da Temle Run ve Subway Surfers tarzında sonsuz koşu türünde bir SüngerBob KareŞort oyunu görebileceğimiz anlamına gelebilir.

Apple Arcade’e eklenen oyunlar Arcade’e özel oluyor ve başka bir mobil platformda yayınlanamıyor. Bazı Apple Arcade oyunları Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One gibi konsollarda yayınlansa da yapılan anlaşmadan dolayı Android işletim sistemi için yayınlanmıyor.

Apple Arcade oyunları iPhone, iPod touch, iPad, Apple TV ve Mac aygıtlarında oynanabiliyor. iCloud Aile Paylaşımı ile altı kişiye kadar paylaşılabilen Apple Arcade üyeliği bir aylık ücretsiz deneme süresine sahip. Ücretsiz denemenin ardından aylık 34,99 TL veya yıllık 349,99 TL abonelik ücretleriyle kullanılabiliyor.