Apple

Yeni Deri Loop tasarımı daha yakından incelendi

Tinhte.vn sitesi geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve Deri Loop kayışının yenilenmiş tasarımı olduğu söylenen kayışları yakından inceleme fırsatı bulmuş. Tinhte yeni kayışlarla ilgili bir video, birkaç da fotoğraf yayınlamış.

Paylaşılan görsellerde yeni kayışın siyah, kırmızı, kahverengi, pembe ve mavi renkleri olduğu görülüyor. Mevcut Deri Loop’taki gibi bir toka bulunmayan bu kayışların tamamen mıknatıslar sayesinde kolda durduğu görülüyor. Videoda bu kayışların daha az terleten bir yapıya sahip olduğundan da bahsediliyor.

İnternetteki genel tepkiye bakılırsa bu yeni tasarımın mevcut Deri Loop tasarımının yerini almasından hoşnut kalmayacak büyük bir kitle var gibi görünüyor. Apple’ın iki tasarımı da satışta tutması mantıklı olabilir.

Yeni kayışlar tanıtılacaksa bunun 22 Haziran’da başlayacak olan WWDC20’de veya sonbaharda tanıtılacak olan Apple Watch Series 6 ile birlikte gerçekleşmesi olası, ancak Apple’ın bu kayışları satışa çıkarmama ihtimali de var. Birçok sızıntı görsek bile bu kayışlar vazgeçilen bir tasarım da olabilir.