Uygulamalar

Apple Developer uygulaması WWDC için güncellendi, Mac sürümü eklendi

Apple’ın geliştiricilere sunduğu iPhone ve iPad uygulaması olan Apple Developer uygulaması WWDC 2020 öncesinde güncellendi.

Tamamen çevrimiçi olarak düzenlenecek WWDC 2020 için Apple Developer uygulamasının önemi de yüksek. Etkinliklerin ve oturumların canlı olarak takip edilebileceği yerlerden biri olan uygulama geliştiriciler için WWDC’ye hazırlık bilgilerine de sahip.

Apple Developer uygulamasının macOS sürümü de iOS sürümüyle benzerlik gösteriyor. Zaten Mac, iPhone, iPad ve Apple TV uygulaması tek bir paket halinde sunuluyor. Apple Developer uygulaması başarılı bir Mac Catalyst uygulaması olarak öne çıkıyor.

Geliştiricilerin geçmiş WWDC’lerdekiler de dahil Apple videolarını izleyebileceği ve geliştirici haberlerini takip edebileceği bu uygulamada ne yazık ki Türkçe desteği bulunmuyor. Apple Developer uygulaması şu an için yalnızca Çince, Japonca, Korece ve İngilizce dillerinde sunuluyor.

iOS, iPadOS, tvOS, watchOS ve macOS işletim sistemlerinin sıradaki büyük güncellemelerinin tanıtılacağı WWDC 2020’nin takip edilebileceği yerlerden biri olan Apple Developer uygulamasını App Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.