Uygulamalar

Flappy Bird’ü unutturacak yeni bir çılgınlık: Timberman

timberman

Flappy Bird’ün ani ve aşırı popülerliği herkesi şaşırtmıştı, Hatta oyunun geliştiricisi bile böyle bir başarı beklemediğinden bunun getirdiği baskılara, yoğunluğa hazırlıksız yakalanmış, en sonunda çareyi oyunu App Store’dan kaldırmakta bulmuştu.

Flappy Bird yayınlanmasından uzun bir süre sonra ani bir şekilde yükselişe geçmişti. Şimdi yine benzer bir durumla karşı karşıyayız. Mayıs ayında yayınlanmış olan Timberman şu anda bir çok ülkede en popüler uygulamalar sıralamalarında yükselmekte.

Timberman oynanış olarak Flappy Bird kadar basit bir oyun, amacımızın ağaç kesmek olduğu oyunu zamana karşı oynuyoruz, kesilen her parça bize biraz daha süre veriyor. Yüksek skorlara ulaşmak için hızlı olmanın gerektiği oyunda bizi yavaşlatan şey ise ağaç dalları, eğer ağacı keserken dallara çarparsak oyun bitiyor.

Oyunda aynı zamanda en iyi puanımıza ya da toplam kestiğimiz parça sayısına göre oduncumuz için yeni giysi seçenekleri açılmakta. Fakat tabi ki oyunun en bağımlılık yapan kısmı Game Center kullanarak skorlarınızı arkadaşlarınızla karşılaştırmak.

Timberman’in ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki sürümü bulunuyor. Bunlar arasındaki fark ücretsiz sürümde zaman zaman reklam çıkması. Aşağıdaki linklere tıklayarak istediğiniz sürümü indirip bu çılgınlığa siz de ortak olabilirsiniz.

Timberman – Ücretsiz

Timberman Golden Edition – 1,99 TL