Apple Apple Store

Hepsiburada Apple Yetkili Satıcısı oldu

Webrazzi’nin haberine göre Hepsiburada Türkiye’deki ilk çevrimiçi Apple Yetkili Satıcısı oldu. ABD’de de Amazon.com gibi örnekleri olan bu anlaşma sayesinde neredeyse bütün Apple ürünleri Hepsiburada‘da da yer alıyor.

Anlaşma öncesinde Hepsiburada tarafından satılan Apple ürünü sayısı hem az miktardaydı hem de özellikle aksesuarlarda bazı fiyatlar Apple’ın kendi mağazasındaki fiyatların iki katına kadar çıkabiliyordu. Anlaşmanın ardından Hepsiburada tarafından satılan Apple ürünlerini incelediğimizde fiyatların normale çekildiğini, hatta bazı ürünlerde Amazon.com.tr gibi başka mağazalarda da uygulanan indirimlerin devam ettiğini gördük. Bazı ürünlerde fiyatların olduğundan fazla gösterilerek normal fiyatın indirimli gibi sunulduğuna denk gelsek de bunun bir hata olma ihtimali yüksek.

Şu durumda hem Apple Yetkili Satıcısı olup hem de Apple’ın fiyatları üzerine indirim yapabildiği için Hepsiburada Apple ürünleri için çevrimiçi alışverişlerde tercih edilebilir bir konumda. Ayrıca Apple’ın kendi mağazalarında satıştan kaldırdığı iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone Xs gibi ürünlerin de Hepsiburada’da satışının devam etmesi onlar için başka bir artı.