iPhone

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus rekora koşuyor

iphone6s

CNBC‘nin haberine göre Apple, basını yeni iPhone modellerinin geçen yılın açılış haftasonu rekorunu kırma yolunda emin adımlarla gittiği konusunda bilgilendirmiş.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus geçen yıl satışa çıktıkları ilk haftasonunda toplam 10 milyon satmıştı ve yeni bir rekor kırmıştı. Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın ön sipariş sayılarına bakıldığında geçen senenin rekoru geride bırakma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtiyor. Yeni iPhone’lar için 12 Eylül’de ABD, Almanya, Avustralya, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Hong Kong, Japonya, Kanada, Porto Riko, Singapur ve Yeni Zelanda’da önsipariş alınmaya başlanmıştı.

Apple ön siparişlerde özellikle iPhone 6s Plus modeline olan ilginin çok yüksek olduğunu söylerken hem iPhone 6s hem de iPhone 6s Plus modellerinin yukarıdaki ülkelerde satışın başlayacağı 25 Eylül’de Apple Store’larda bulunacağını da belirtmiş.

12 MP kamera, 3D Touch, A9 çip ve roze altın renk seçeneğiyle öne çıkan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin ülkemize Ekim ayında gelmesi bekleniyor.